Blog

10 különleges integrátor termék

2021-06-29 13:55:02

Milyen előnyökkel számolhatsz, ha egy integrátor beszállító mellett teszed le a voksodat?

Az alábbi listából kiderül, hogy a szinte lehetetlennek tűnő termékek beszerzésében is segítünk partnereinknek. Ez köszönhető a kiterjedt beszállítói hálózatunknak, akikkel évek óta szorosan együttműködve dolgozunk. A kitartó munkánknak köszönhetően több iparágban (úgymint: autóipar, élelmiszeripar, gyógyszergyártás, építőipar, agrárszektor…) lehetőségünk van megmérettetni magunkat, így bizton’ állíthatjuk, hogy nagy tapasztalattal rendelkezünk mindenféle termékkel kapcsolatban.

 

Szóval mi az előny? Amellett, hogy egy kézből tudod megrendelni a direkt és az indirekt termékeket, eseti igények esetében számíthatsz ránk.

 

Na, de nézzük a listát:

 

1. Ollós emelőasztal

 

Na ez nem egy mindennapi termék. Egy azóta már partnerré vált vásárló régóta kereste  megfelelő paraméterekkel rendelkező asztalt, amit az üzemében fel tud használni. Nálunk találta meg, amivel elnyertük a bizalmát így már több területen is együttműködünk.

 

2. Szilikon membrán

a mai napig nem tudjuk mihez használja a partnerünk, de kitartóan szállítjuk. mivel import termék így ügyelni kell a határidőkre és a megfelelő logisztika szerevezésére is.

 

3. Robothal

 

Nyugi! Nekünk is kikerekedett a szemünk, amikor megkaptuk az igényt. A felhasználásról nincs információnk, de beszereztük és beszállítottuk partnerünk nagy örömére.

 

4. Szauna vödör és hőmérő

Munkahely, ahol szinte kötelező a szaunázás? Igen létezik! Egy ezeréves partnerünknél olyan apró porok szállnak a levegőben a gyártás során, hogy a kollégáknak lehetőségük van szaunázni, hogy „megtisztítsák” a munkavégzés során eldugult pórusokat.

 

5. Karóra

 

Egyik kiemelt partnerünk nagy hangsúlyt fektet a munkatársak jutalmazására, amelyet egy karórával szoktak megtenni. Ennek köszönhetően már ismerjük az alábbi kifejezéseket is: kvarc, automata, korona, lünetta.

 

6. Koszorú

Sajnos minden szervezet életében előfordul, hogy egy kolléga eltávozik az élők sorából, így volt már igény temetési koszorúra, amellyel a munkatársak nevében búcsúztak az illetőtől.

 

7. Virágcsokor

Természetesen örömteli alkalmakkor is számíthatnak ránk a partnereink, pl: születésnap, jubileumi köszöntés és ehhez hasonlók.

 

8. Naptej

Ugyan ez nem a legkülönlegesebb termék, de figyelemreméltó, hogy egy munkahely ilyen mértékben ügyel a kollégák megóvására.

 

9. Hűsítőkendő

A rekkenő hőségben a megfelelő folyadékpótlás mellett a megfelelő hűsítésre is szükség van a munkavégzés során. Egyik autóipari partnerünk évről-évre minden munkavállalónak megrendelni a kendőket mielőtt berobban a forróság.

 

10. Súlyzótárcsa

 

Nem konditeremről van szó. Egy alkalommal több száz kiló súlyt rendelt a partnerünk az egyik üzemben használt robot kiegyensúlyozására.

 

A listából jól látható, hogy készen állunk bármikor, akármilyen egyedi igényről legyen szó.

Márkafüggetlen beszállítóként igyekszünk mindenféle igénynek eleget tenni, ügyfeleink nagy örömére.

Természetesen nem árulunk zsákba macskát: nem vagyunk mindenben tökéletesek, nem mindenben mi adjuk a legjobb árakat, de az első kapcsolatfelvételtől kezdve, az évek óta tartó partneri kapcsolatnál is a legjobb tudásunkat nyújtjuk, kivétel nélkül.

 

Amennyiben a fent olvasottak alapján úgy érzed, hogy ez hozzáállás hiányzik a napi munkafolyamataid egyszerűsítésére, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, igyunk meg egy kávét és beszéljünk az igényekről.

 

Keresd bátran Zolit az alábbi elérhetőségek egyikén:

Fábián Zoltán

Üzletfejlesztési vezető

T: 06 30 368-3458

zfabian@basic-online.hu

 

 

 

 

Szeretném a figyelmedbe ajánlani az alábbi videót, amiben elmondjuk Neked, hogy miben lehetünk a segítségedre!

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Blog

 

 

Blog

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség