Blog

A barkács vagy a professzionális szerszám a nyerő?

2021-01-20 17:55:40

Miért ajánlja cégünk a professzionális szerszámok használatát a barkács szerszámokkal szemben üzemi körülmények között?

 

 

 

A professzionális kézi szerszámok használata megkönnyítik az elvégzendő munkát, valamint időt és költséget takarítanak meg Önnek.

Természetesen egy szerszám tartósságát a felhasznált alapanyag valamint annak összeállítási minősége határozza meg leginkább.

 

 

Biztosan tapasztalta már, hogy ha barkács felhasználásra szánt szerszámot használ ipari megterhelés mellet, előbb utóbb problémák merülnek fel. Ez igaz a kézi és igaz az elektromos szerszámokra is.

Elkezd kotyogni, lötyögni, kikopik, nem lehet irányt vagy fordulatszámot váltani. Előfordul, hogy eltörik vagy leég a motor.

A különbség egy professzionális és egy barkács szerszám között az, hogy míg például egy barkács fúrógéppel 5.000 lyukat tud kifúrni, addig egy ipari fúrógép 50-100.000 lyukkal is megbírkózik.

 

A professzionális szerszámok esetében folyamatos kutatásokat végeznek gyártóik, hogy a szerszám az adott feladatnak leginkább megfelelő anyagból kerüljön legyártásra.

A professzionális szerszámok fejlesztésében fontos szempont maga a felhasználó. Ezeknek a szerszámoknak több teszten is jelesre kell vizsgázniuk mielőtt a felhasználó a kezébe vehetné.

 

Azon felül hogy alkalmasnak kell lennie a tervezett munkára, fontos szempont, hogy a felhasználó egészségét is a lehető legjobban óvja.

A professzionális szerszámgyártók ezt a gondolatmenetet követik szerszámaik tervezésénél.

Különböző kutatóintézetek bevonásával a fejlesztési valamint tesztelési fázisokban tudják biztosítani, hogy a megalkotott szerszám ne csak anyagában és összeszerelési minőségében legyen kiváló, de a megalkotott szerszám a lehető legjobban megkönnyítse annak alkalmazását a felhasználó számára. 

 

 

Ennek következtében a profi felhasználók olyan szerszámokat kapnak a kezükbe, melyek védik egészségüket és lehetővé teszik, hogy tovább dolgozhassanak nagyobb kényelemben és kevesebb fájdalommal. Ezt a tényt a Campaign for Healthier Backs csoport orvosai valamint terapeutái is megerősítik.

A Basic’s Hungária Kft. márkafüggetlen szerszámportfilóval rendelkezik, ipari belépő szintű szerszámoktól kezdve egészen a professzionális célszerszámokon keresztül az egyedi célszerszámokig bezárólag.

Mindenki ismeri a Beta termékeit. De már kevesebben a Promat kiváló szerszámait. Ár érték arányban a legjobb választás.

 

 

A csavarhúzótól a villáskulcson keresztül egészen a komplett szerszámos kocsiig minden magtalálható kínálatukban.

 

 

Amennyiben próbára szeretné tenni ezeket a brutál jó szerszámokat keressen bennünket bizalommal!

 

info@basic-online.hu

 

Kapcsolat

Blog

 

 

Blog

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség