Blog

A Coverguard sztori

2021-11-26 08:35:05

A Coverguard sztori, avagy a védelmező nagy medve!

Mindenki ismeri, aki munkavédelmi ruházatot hord. Lehet, hogy azért veszi, mert kényelmes vagy mert kedvező az ára, de nincs olyan iparág ma Magyarországon, ahol ne lenne jelen. Ezzel Kevesen tudják mi van a márka mögött. Nézzük meg!

 

Kis történelmi áttekintés és a logó története

A Ganteline 1992-ben jött létre, 2011 óra a Worldwide Euro Protection (WEP) tagja. A medve a logóban a robosztus, erős védelmet szimbolizálja.

 

 

Hány országban van jelen- mióta kapható itthon?

A Coverguard termékeit 100 országban értékesítik disztribútor partnereken keresztül világszerte. Itthon 1992 óta forgalmazza a Ganteline azokat a brandeket, amelyekből később létrejött a most ismert Coverguard márka.

 

Milyen iparágakat fednek le a termékeikkel?

A termékeik minden olyan iparágban jelen vannak, ahol egyéni védőeszközre és munkaruházatra szükség lehet. Magyarországon kiemelkedő a védőkesztyű, munkaruha és védőlábbeli forgalmazása. A CADO és Coverguard (korábban Toplock) márkanevű leesés elleni védőeszköz kínálatuk régóta megbízható termékei a magasban végzett munkát végző iparágaknak, ami folyamatosan bővül és fejlődik.

 

Mi az, ami csak erre a márkára jellemző?

A Coverguard nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a technológiai újításokat az egyéni védőeszköz piacra hangolja és az alkalmazhatóságukat vizsgálja. Egyes új termékei 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, míg mások olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek a vízállóságot (softshell TPU membránnal) vagy a hőszigetelést erősítik (pl. Sorona bélés). A villanyszerelő lábbelik például az egyedi, speciális kialakítás révén nyújtja a leminősített védelmet. Újdonságaik között szerepel például a 37.5 technológia, amivel egy olyan pólót gyártottak, ami megőrzi a test természetes 37.5 fokos maghőmérsékletét és 37,5%-on tartja a természetes páratartalmat, hogy a dolgozók minden időjárási körülmény között a legkomfortosabban érezzék magukat benne.   

 

Amennyiben a fenti leírás alapján úgy gondolja, hogy szívesebben megismerné a COVERGUARD termékeit, keresse munkavédelmi specialistánkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

 

 

Veresegyházy András- Védőeszköz specialista

 

averesegyhazy@basic-online.hu

+36304690177

 

 

 

 

Kapcsolat

Blog

 

 

Blog

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség