Blog

Ép testben ép lélek. Ép cégben épphogy élek?

2022-03-29 18:36:02

A well-being ma már teljesen általános fogalom lett nem csak a magánéletben, de a cégekben, a munkahelyen is.

Kell-e ezzel foglalkozni? Megéri-e? A „well-being” a jóllét általános értelmezése, jól érzem magam, elégedett vagyok, jól teljesítek. 😊

 

Ha hihetünk a nagyoknak Amerikában, akkor nagyon fontos, hogy a dolgozók jól érezzék magukat a munkahelyen, akkor lesznek produktívak, kreatívak.

Az egyik legnagyobb hozzáadott értéket produkáló iparágban, az informatikában, ahol főleg a fiatal munkavállalókra céloznak teljesen elterjedtek a munkahelyi „extrák”.

 

 

A magyarországi cégek több, mint felénél is tapasztalható, hogy odafigyelnek a kollégák közérzetére. Elsősorban a multicégeknél, startup-oknál, de a magyar tulajdonú vállalkozásoknál is láthatóak a jelek.

A nagy állásközvetítő oldalak felmérései alapján is fontos szempont lett a munkakeresők között a „kellemes munkakörnyezetet biztosító cég” brandje. A fizetés, a kihívást jelentő és érdekes munka mellett már ott szerepel, hogy a dolgozó jól akarja érezni magát ott, ahol a legtöbb időt tölti el ébrenléte során.

 

Basic’s Hungária, mint MRO integrátor már számos terméket szállított Partnereinek, amit a well-being jegyében rendeltek, és tudjuk, hogy a kollégák örültek nekik:

 • csocsó asztal, darts tábla, ping-pong asztal, X-box konzol
 • virágok
 • kávégép
 • chill szoba felszerelés ( ülőlabda, masszázsfotel )

 

Bár az amerikai cégek több, mint 80%-ánál vannak „well-being” programok, közülük is kiemelkedik a Google, mint a világ (egyik) legjobb cége. Ilyen dolgokat nyújtanak a kollégáknak:

 

 • - Masszázsutalványt adhatsz kollégádnak elismerésed jeléül, amit a cég fizet
 • - Kisállatot beviheted a céghez
 • - Házimunkád van otthon, lefoglalhatod a Google által működtetett csapatot, akik elvégzik ezt nálad, amíg te dolgozol – Ez különösen JÓ
 • - Ingyen konditermek is rendelkezésedre állnak
 • - Egyszeri alkalommal 3 hónapos szabadságot is kivehetsz. Magyar szemmel érdekes, hogy ezt az időt általában önkéntes munkára vagy politikai kampányban való részvételre használják fel a fiatalok
 • - Minden héten céges buli, ingyen sörrel-borral
 • - Rengeteg zeneszoba, meditációs helyiség, játékszoba, masszázsfotel hozzáférhető
 • - Ingyen kaja, csak a központban 25 étterem van, és mindent ingyen kapsz, bárhol vagy a cégnél 50m-en belül kajához juthatsz

 

A kellemes munkahelyi környezet érzetét az ingyenes dolgokon keresztül meglepően kis költséggel lehet a kollégák számára elérhetővé tenni.

 

A munkahelyi környezet pozitív érzékelése emeli a dolgozók elégedettségi szintjét, és ezen keresztül közel kétszer jobbnak ítélik magát a céget, a kollégákat, sőt, a munkát is érdekesebbnek, hasznosabbnak gondolják.

( nemcsak brit tudósok szerint 😊 )

 

A cég által biztosított ásványvíz, kávé, tea, üdítő, és az ezekhez kapcsolódó rágcsálni való nemcsak a cég vendégei számára, hanem a dolgozók számára is pozitív élményeket jelentenek.

 

A fogyasztást nem kell korlátozni, hiszen senki sem fog több kávét inni, mint amennyire szüksége van. Ezek a pillanatok is erősíteni fogják a cég kultúráját, a kollegális kapcsolatot.

 

 

Az ilyen termékek beszerzése ugyanakkor gondot is jelent:

 • nagy kiterjedésű, nagy súlyú termékeket cipelni nehéz ( ásványvíz )
 • az élelmiszer boltokba személyesen kell kimenni, ami rengeteg idő
 • a fizetés kártyával vagy készpénzzel történik, ami plusz adminisztráció
 • a névre szóló számlát sok helyen külön kell kérni

 

A Basic’s Hungária Kft, mint az egyik vezető MRO integrátor erre is kínál megoldást, minden szükséges engedély, adminisztráció birtokában megkezdjük az irodai élelmiszerek forgalmazását is, amivel a fenti hátrányokat teljesen kiküszöböljük.

 

Hamarosan alábbi termékkörökből is válogathatnánk nálunk:

 

 1. Ásványvizek, üdítőitalok, gyümölcslevek
 2. Kávék, ízesítők
 3. Kakaóporok, csokoládék
 4. Édesítő, ízesítőszerek
 5. Szálas és filteres teák
 6. Tejek,
 7. Édes és sós kekszek
 8. Gabonapelyhek,
 9. Levesek

 

A legismertebb márkák, mint a Szentkirályi, a Tchibo, a Nespresso, a Cafe Frei, a Győri Édes, vagy éppen a Knorr termékei megtalálhatóak nálunk.

 

A legjobb szolgáltatást nyújtjuk, szerezze be az irodai élelmiszereket is a Basic’s Hungáriától, akár havi egy gyűjtő számlával.

 

Hamarosan jövünk a részletekkel,

 

Üdvözlettel a Basic’s csapata.

 

info@basic-online.hu

 

 

 

Kapcsolat

Blog

 

 

Blog

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség