Blog

Milwaukee a munkavédelemben 2021 óta

2022-05-09 11:16:28

A Milwaukee nem csak kéziszerszámokban hanem a munkavédelem területén is profi.

Azt szokták mondani, hogy nem nagyon lehet valaki több területen is nagyon jó. A Milwaukee már bebizonyította, hogy a kéziszerszámai kiválóak.

Lehetséges, hogy a munkavédelemben is helyt álljanak? 2021 óta határozottan IGEN!

 

 

Aki komolyan foglalkozik munkavédelemmel tudja, hogy az egyéni védőeszköz az utolsó, amihez nyúlni kell, ha biztonságos munkavégzés körülményeiről van szó. Nem sokat ér egy sisak ha egy 500 kilós gerenda esik a fejünkre. Bár a prérifarkast megvédte a fejére eső sziklától, minket nem fog.

Először biztosítani kell, hogy a baleset ne következzen be. Azután kell megtenni mindent, hogy ha mégis bekövetkezik a legkevesebb sérüléssel járjon.

A technológia biztonságossá tétele illetve a kollektív védelem alkalmazási lehetőségeit minden esetben meg kell vizsgálni mielőtt az egyéni védőeszközökhöz nyúlnánk.

 

 

 

 

A MILWAUKEE® világelső a munkahelyi megoldások terén, és 1924 óta nagy hagyománya van a felhasználók biztonságának termékinnovációval történő javításában. A céget kézi szerszámairól, elektromos szerszámgépeiről ismerhetik sokan, de azt kevesen tudják, hogy a munkavédelem minden területére gyártanak egyéni védőeszközöket.

A Milwaukee először megalkotta a biztonságos szerszámait, majd megtervezte és elkészítette a használatuk még biztonságosabbá tételéhez szükséges védőeszközöket.

 

 

 

 

 

 

 

A MILWAUKEE® régóta elkötelezett amellett, hogy biztonságos és sokoldalú szilícium-dioxid-porkezelési megoldásokat kínáljon, amelyek segítenek megfelelni az OSHA belélegezhető kristályos szilícium-dioxid-porra vonatkozó szabályozásának (29 CFR 1926.1153).

A MILWAUKEE® porkezelési megoldásai a termelékenység fokozására összpontosítanak. A leguniverzálisabb, minden nagyobb márkához illeszkedő porelszívástól kezdve a padlótól a mennyezetig terjedő porkezeléshez szükséges termékek teljes skálájáig ez a megfelelés egyszerű.

 

 

 

A kéz-kar vibrációs szindróma és a zaj okozta halláskárosodás is régóta érinti a munkavállalókat a különböző munkahelyeken az ismételt expozíció miatt. A MILWAUKEE® olyan megoldásokat kínál a felhasználók számára, amelyek csökkentik a zaj- és rezgésterhelést. Az innovatív megoldások, mint például az M12 FUEL™ és M18 FUEL™ SURGE™ ¼”-os hidraulikus meghajtóink és az Anti-Vibration System (AVS) csökkentik a zajt és a vibrációt, hogy korlátozzák a felhasználó expozícióját a szerszám használata közben.

 

Nagymúltú szerszámgyártóként sok időt fordítottak arra, hogy megértsék felhasználóik ​​igényeit, és az alapoktól kezdve kifejlesszék az egyéni védőeszköz porfóliójukat melyet 2021-ben végül Európában is útjára indítottak.

Olyan védősisakokat gyártanak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy alkalmazkodjanak az egyes munkákhoz, valamint olyan védőszemüveget, amelyet egész nap viselhetnek tartós páramentes lencsékkel.

 

A MILWAUKEE® olyan innovatív megoldások létrehozására összpontosít, amelyek nem lassítják le a felhasználókat, segítik őket biztonságban is produktívnak maradni a munkahelyen.

 

 

Üdvözlettel a Basic’s csapata!

 

info@basic-online.hu

 

Forrás: https://www.milwaukeetool.com/Products/Safety-Solutions/Personal-Protective-Equipment

 

 

 

Kapcsolat

Blog

 

 

Blog

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség