Blog

Vékony, vágásbiztos kesztyű a Nitrastól

2021-02-28 20:04:29

Magyarországon a munkahelyi balesetek közel 50%-a kézsérülés

Ennek oka sokszor a védőeszköz nem megfelelő használata vagy a használat teljes hiánya. A leggyakoribb visszajelzés a dolgozóktól, hogy nem akar és nem fog kesztyűt használni „mert nem tud benne dolgozni”, esetleg levágják a kesztyű ujját, hogy tudjanak vele tapintani. Ezeknek a házi átalakításoknak és baleseteknek lehet elejét venni a megfelelő egyéni védőeszköz kiválasztásával, melyet a dolgozók elfogadnak, kevésbé terheli őket. 

 

 

 

 

A 2019-es A+A munkavédelmi kiállításon figyeltünk fel a Nitras termékekre.

 

A német cég elsődleges piaca nyugat Európa, ezáltal a minőség biztosított. Hazánkban kiemelt forgalmazóként kezdtük el megismertetni a márkát a munkavédelmi szakmával.

 

 

 

A skin flex vágásbiztos termékcsalád olyan ár érték arányú termékeket tartalmaz, melyet partnereink tesztelés után rekord gyorsasággal vezetnek be, legyen szó akár költségcsökkentésről a minőség megtartása mellett vagy új védőeszköz kategória bevezetésről.

 

Autóipari beszállító parterünk, aki prémium autó ülések bőr belső elemeit gyártja több éve megoldatlan kézvágás baleseti problémáját tudta kezelni a SKIN FLEX CUT3-al.

Egy olyan terméket kapott, amiben megfelelő védelmi szint mellett, a vállalatvezetés számára is elfogadható költségszinten tudnak úgy munkát végezni a dolgozók, hogy nem érzik akadályoztatva magukat a kesztyűtől.

 

 

 

 

6640 SKIN FLEX CUT5

 

- C vágásbiztos, nehezebb munkákhoz

- Hüvelyk és mutatóujj közti erősítés

- PU mártás

- Strapabíró

- Kisebb alkatrészekhez

 

 


 

6340 SKIN FLEX CUT3

 

- C vágásbiztos, közepes terheléshez

- Hüvelyk és mutatóujj közti erősítés

- PU mártás

- Rendkívül vékony

- Apró alkatrészek szereléséhez is

 

 

A Nitras vágásbiztos kesztyűvel kapcsolatos kérdésekkel és bármilyen más munkavédelmi eszközzel kapcsolatban keressen bizalommal!

 

 

averesegyhazy@basic-online.hu

Kapcsolat

Blog

 

 

Blog

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség