Csökkentjük a költségeit!

Komplett rendszert kínálunk Önnek

Segítünk Önnek egy olyan beszerzési kapcsolat kialakításában, amely minden résztvevőnek megfelel, összhangban áll a vállalat filozófiájával és pénzügyi célkitűzéseivel

 

 

 

A munkatársak motiválásával, folyamatos fejlesztésével jelentős költségcsökkentést realizálhatunk.

Ebben is tudunk segíteni Önnek.

 

- Szakemberek által vezetett ingyenes továbbképzésre, termékbemutatóra biztosítunk lehetőséget.

 

- Amennyiben egyes munkavállaló esetében különleges igény merül fel, közösen felmérjük a lehetőségeket, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket tudjuk biztosítani.

 

 

Kevesebb beszállító, kevesebb probléma

Egy cég egyetlen beszállítójaként a célunk, hogy megkönnyítsük partnereink számára a kommunikációt, a kapcsolattartást, csomagajánlatok révén pedig jelentős költségeket takarítsunk meg számukra.

 

Tapasztalataink alapján egy cég számára óriási segítség, ha 20- 30, esetenként 100 beszállító helyett csak egyetlen partnerrel kell tartani a kapcsolatot.

 

Segítünk a nehezen specifikálható termékek beazonosításában és beszerzésében, mindezt a lehető legrövidebb határidővel.

 

Márkafüggetlen beszállítóként az összes igénylő eszközigényét teljesítjük, vagy a kedvezőbb ár érdekében kiváltó terméket ajánlunk. Mindezt egy dedikált kapcsolattartó segítségével. 

 

 

 

 

 

- A beszerzés kiszervezésével több terméket is meg tud rendelni tűlünk egyszerre. Csak egy ajánlatot adunk, egy megrendelést kell küldenie, egy visszaigazolást fog kapni tőlünk és egyetlen szállítólevéllel küldjük a termékeket gyűjtőszállítással, ingyenesen a megadott címre.

 

- Akár több száz terméket tartalmazó listával is megkereshet bennünket. Ajánlatunkat a legkedvezőbb árakkal a lehető legrövidebb határidőn belül elküldjük Önnek..

 

- Több termék együttes megrendelése esetén, akár csomagajánlatot is adunk egy jó árral.

 

- SOS igényről van szó? Hívjon bennünket és akár 24 órán belül, témakörtől függetlenül kiszállítjuk a rendelését.

 

- Amennyiben megszűnt a gyártása az eddig Ön által használt terméknek mi megkeressük az utódját. Csak küldje el részünkre a termék specifikációját és rövid határidőn belül felkutatjuk, hogy milyen helyettesítővel tudnja kiváltani. Természetesen a minőségre ügyelni fogunk, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie.

 

 

 

Biztosan találkozott már olyan szituációval, hogy olyan eszközre vagy termékre volt szüksége amit Magyarországon nem lehet beszerezni. A beszerző kolléga összes kapcsolata visszautasította a megkeresést, így szorult helyzetbe került.

 

Itt jövünk a képbe mi. Vegye fel velünk a kapcsolatot és levesszük a terhet a válláról. 

 

Keressen fel bennünket és egy igényre szabott megoldást kínáluk, a legrövidebb határidővel és jó minőségben!

Szükség esetén elmegyünk Önhöz és felmérjük a terepet. Projektvezetőnkkel lehetőség van a pontos specifikációk meghatározására, aki aztán a mérnökeinkkel egyeztetve a megfelelő gyártási technológiákat alkalmazva a legkedvezőbb megoldást nyújtja. Végigkísérünk a helyszíni szemlétől kezdve, az ajánlatadáson át egészen a telepítésig.

 

Természetesen minden terméknek van adatlapja, de nem biztos, hogy elérhető magyar nyelven is. Megrendelés esetén, akár hivatalos fordítást is vállalunk.

 

 

 

Kapcsolat

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség