MIR - Kollaboratív intralogisztikai mobil robotok

 

 

A világ első számú Mobil Ipari Robotjai kíbálatunkban

 

A gyártó vállalatok szinte mérettől, iparágtól függetlenül törekszenek arra, hogy automatizálják folyamataikat, javítsák a versenyképességüket, növeljék a dolgozók biztonságát és csökkentsék a veszteséget termelő tényezők számát. Az anyagmozgatás terén számos lehetőség van a folyamatok optimalizálására.  Az egyre terjedő AMR technológia biztonságos, rugalmas és hatékony alternatívája lehet más belső logisztikai megoldásoknak, mint például az AGV-k, targoncák, kézi anyagmogatás és szállítószalagok.

Csapatunk célja az Ön és Cégének szakmai támogatása és a megfelelő intralogisztikai megoldás biztosítása. Az elmúlt időszakban végzett piackutatások és tesztek alapján, meggyőződésünk, hogy erre a feladatra a legmegfelelőbb Partner a Mobile Industrial Robots lehet.

A MiR együttműködő és autonóm mobil robotjai mind teherbírásban mind alkalmazhatóságban megoldások széles skáláját kínálják, melyeket úgy terveztek, hogy az emberekkel együtt dolgozzanak, és levegyék a vállukról a fizikailag megterhelő munkával járó terhet, akik így az értékesebb feladatokra koncentrálhatnak.

 

 

 

 

 

Vissza a robotok főoldalára

 

MIR - Kollaboratív intralogisztikai mobil robotok

 

 

MIR100

MIR200

MIR250

 

 


MIR500


MIR1000

MIR Finance - Lízing szolgáltatás

 

 

 

Igényelje helyszíni felmérésünket most:

 

 

 

 

A MiR alkalmazásának legfontosabb előnyei:

► Térképes navigáció alapján működik, amelyeket a szoftver helyben készít

► Kamerákból, beépített érzékelőkből és lézerszkennerekből származó adatokat, valamint olyan kifinomult szoftvert használ, amely lehetővé teszi a környezet észlelését és a célhoz vezető leghatékonyabb útvonal kiválasztását.

►​ Önállóan működik, és ha targoncák, raklapok, emberek vagy egyéb akadályok lépnek fel előtte, biztonságosan manőverez körülöttük, a legjobb alternatív útvonalon.

► Egyszerű szoftveres beállításokra van szükség a küldetés megváltoztatásához, így ugyanaz a robot különféle feladatokat végezhet különböző helyszíneken, automatikusan beállítva a változó környezetet és a gyártási követelményeket

► A feladatok a robot interfészén keresztül vezérelhetők, vagy a robotok flottavezérlő szoftverével konfigurálhatók több robot számára, amelyek automatikusan prioritást adnak a megrendeléseknek, és a robot, amely a helyzet és az elérhetőség alapján az adott feladathoz a legmegfelelőbb. 

► Nincs szükség egyéb beruházásra vagy egyéb költséges módosításokra az épület infrastruktúrájában, így gyorsabb és olcsóbb az üzembe helyezése és működtetése a termelés költséges megszakítása nélkül. 

► Mivel gyorsan és egyszerűen telepíthetők, szinte azonnal nő a hatékonyság. 

► Alacsony kezdeti költségekkel és a folyamatok gyors optimalizálásával rendkívül gyors megtérülést kínálnak - gyakran kevesebb, mint hat hónap alatt. A vállalkozások növekedésével az AMR feladatköre rugalmasan alakítható, bővíthető, változtatható.

 

Elérhetőbb mint bármikor – Robot mint szolgáltatás

A MiR Finance lízing program lehetővé teszi bármilyen méretű vállalkozás számára a MiR autonóm robotok használatát, akár előzetes költségek nélkül, alacsony havi törlesztés mellett. Ezáltal gyakorlatilag elhárulnak a befektetés pénzügyi akadályai, és szinte azonnali megtérülés érhető el. (ROI).

Cégünk mind a tanácsadásban, telepítésben, szervizelésben, finanszírozásban Partnere lehet Önöknek, így dedikált Kollégáinkkal készséggel állunk rendelkezésére!

Kapcsolat

Blog

 

 

Blog

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség