Universal Robots - kollaboratív robotok

 

 

A világ első számú kobotjai a kínálatunkban

 

A Universal Robots kollaboratív robotjai jó lehetőséget kínálnak, hogy a gyártó vállalatok mérettől és szinte iparágtól függetlenül megoldják a munkaerőhiánnyal kapcsolatos problémákat, növeljék termelékenységüket és csökkentsék a gyártás minőségéből fakadó problémák számát. Jellemzőikből adódóan költséghatékony, rugalmas és biztonságos automatizációs megoldást nyújtanak az említett kihívások lekezeléséhez, egyszerű programozhatóság, magasfokú és gyors integrálhatóság mellett.

 

 

 

Vissza a robotok főoldalára

 

Universal Robots kollaboratív robot típusok

 

UR3e

UR5e

UR10e

 


UR16e


 

 

Igényelje helyszíni felmérésünket most:

 

 

 

A Universal Robots kobotjainak legfontosabb előnyei:

 

Könnyű programozás

 

A Universal Robots szabadalmaztatott technológiája lehetővé teszi, hogy még a programozási tapasztalattal nem rendelkező munkatársak is gyorsan telepíteni és működtetni tudják a kobotokat. Az intuitív 3D vizualizációnak köszönhetően mindössze végig kell vezetni manuálisan a robotot a kívánt mozdulaton, de a könnyen használható érintőképernyős tablet nyílbillentyűivel is megadható az útvonal. A Universal Robots beépített erőnyomatékszenzorával még a legbonyolultabb feladatok is megtaníthatók a kobotoknak. Mivel a legkisebb mozdulatokra is nagyon érzékeny, a szenzor révén olyan feladatokra programozhatjuk a robotot, ahol a precizitás kiemelkedően fontos.

 

 

 

 

Gyors megtérülés

 

Kiemelkedő megtérülés kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt, hiszen a Universal Robots elhozza Önnek az automatizálás és a kollaboratív robotok összes előnyét, mindezt a robotprogramozás, telepítés és biztonsági elkerítés többletköltsége nélkül. A Universal Robots elérhetővő teszi az automatizálást olyan kis- és középvállalkozások számára, ahol a termelés alacsony volumenű, és ahol a hagyományos automatizálási megoldások meglehetősen drágák lennének.

 

 

Együttműködő és biztonságos

 

Adja át a piszkos, veszélyes vagy unalmas munkákat a kobotoknak, és csökkentse az alkalmazottjait érő fáradásos sérülések vagy balesetek kockázatát. Jelenleg a világszerte telepített több ezer UR robot 80%-a dolgozik védőkerítés nélkül (kockázatfelmérés után). A robotok beépített biztonsági rendszerét a TÜV német műszaki ellenőrző szövetség jóváhagyta és tanúsítja.

 

 

 

 

Rugalmas üzembehelyezés

 

Ne korlátozza magát az egy célra használható robotokra. A Universal Robots készülékei pehelykönnyűek, helytakarékosak, és könnyű őket újra és újra igénybe venni többféle alkalmazáshoz anélkül, hogy a gyártási környezetet át kellene alakítani. A kobot gyorsan és könnyen munkába állítható újabb és újabb folyamatok esetén, aminek eredményeként Ön agilis módon automatizálhat szinte minden manuális feladatot, beleértve azokat is, amelyekkel a kis sorozatok és a gyors átállítások járnak. A kobot képes az ismétlődő feladatok programjainak újrafelhasználására.

 

 

 

 

 

Gyors telepítés

 

A UR forradalmasította a robotok telepítésének folyamatát, ami így hetek helyett már órában mérhető. A vásárlóink visszajelzései szerint az átlagos telepítési idő mindössze fél nap. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy szakképzés nélküli alkalmazottnak általában csak egy órára van szüksége ahhoz, hogy a robotot kicsomagolja, felszerelje, és beprogramozza az első egyszerű feladatot.

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Blog

 

 

Blog

Elérhetőségek:

 

 

info@basic-online.hu

www.basic-online.hu

Tel.: +36(1)920 14 33

1225 Budapest, Bányalég utca 36-38.

Előnyeink

 

 

Teljeskörű cégellátás

30 éves szakmai tapasztalat

Rövid szállítási határidő

Alacsony ár

Kiváló minőség